• pabrik Cephalosporin NCPC Huamin bisa nyalurake produk EU-GMP
  • Penicillins profesional pabrik NCPC Utara Best bisa nyalurake kabeh produk Penicillins
  • NCPC Preparation New bisa nyalurake generics umum kayata Anti-MRSA, Onkologi, Imunosupresan lan sapiturute

A Passion Kanggo Kedokteran Luwih

Place gedhe bisa,

Place gedhe kanggo Nampa Care

  • huabeizhiyao2 (1) (1)

Babagan awake dhewe

North China Pharmaceutical Co., Ltd. ana pembangunan tombol saka Plan Lima-Taun First, iki miwiti nyiyapake ing taun 1953 lan banjur menyang operasi ing taun 1958. Ing pungkasan 2014, NCPC Group wis total aset saka 18 milyar yuan , luwih saka 20,000 karyawan lan luwih saka 40 cabang utawa subsidiaries.Northbest Factory, Huamin Factory lan Factory Preparation New minangka sing paling gedhé 3 saka 10 Enterprises penyangga kagungane klompok NCPC, duwe rampung garis produk saka intermediet, API, kanggo rampung obatan, bisa gawé penisilin dhuwur kualitas, cephalosporin, lan obat-obatan umum umum kalebu Imunosupresan lan antibiotik non β-lactam, sing saiki seeking partners lan distributor kabeh ndonya.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa Book janjian
sinau More
WhatsApp Online Chat !