Babagan awake dhewe

huabeizhiyao2 (1)

North China Pharmaceutical Co., Ltd. ana pembangunan tombol saka Plan Lima-Taun First, iki miwiti nyiyapake ing taun 1953 lan banjur menyang operasi ing taun 1958 operasi komersial paripurna Sajarah Cina antibiotik gumantung impor. Dheweke ana hotbed saka industri pharmaceutical China anyar lan dikenal minangka "putra pambarep kanggo obat saka Republik Rakyat China". account NCPC dikenali minangka account misuwur China ing wektu wiwitan ing China, lan salah siji saka Top limang merek industri Chinese paling terkenal milih dening Forbes. We kudu pakurmatan kanggo menang "Enterprise banget Program Management Group Quality National", "Advanced Enterprise saka Program Management National Total Quality", "Enterprise banget Management Quality National", "Quality Benchmarking Enterprise" lan sapiturute Kanggo decades'development, kita produk nutupi manéka bidang babagan pengobatan, kalebu anti-infèksi, jantung, anti-tumor, agen immunosuppressive, sistem gemeter, sistem pencernaan, sistem ambegan, preparation Ophthalmic lan sapiturute ing dhaftar peringkat saka "Top 500 Cina merek Paling terkenal" kang ditanggepi dening World Brand Lab in 2017, North China Pharmaceutical Co., Ltd. karo 16,385 milyar account Nilai pangkat ing ngarep Enterprises pharmaceutical kimia.

Ing pungkasan taun 2014, NCPC Group wis total aset saka 18 milyar yuan, luwih saka 20,000 karyawan lan luwih saka 40 cabang utawa subsidiaries.Northbest Factory, Huamin Factory lan Factory Preparation New minangka 3 paling gedhé saka 10 Enterprises penyangga kagungane klompok NCPC , duwe rampung garis produk saka intermediet, API, kanggo rampung obatan, bisa gawé penisilin dhuwur kualitas, cephalosporin, lan obat-obatan umum umum kalebu Imunosupresan lan antibiotik non β-lactam, sing saiki seeking partners lan distributor kabeh ndonya.


WhatsApp Online Chat !