Kapasitas kita

Penisilin Factory - NCPC Utara Best Branch Factory

Workshop

P line roduction

D wangun osage

C apacity

P jinis ackaging

Penicillins preparation resik workshop 1

10 garis produksi resik kanggo wêdakakêna kanggo injeksi

wêdakakêna kanggo injeksi

600 yuta bokor

7ml, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25 ml geber 

Penicillins preparation resik workshop 2

8 garis produksi resik kanggo wêdakakêna kanggo injeksi

wêdakakêna kanggo injeksi

400 yuta bokor

7ml, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25 ml geber 

Penicillins preparation Oral workshop 1 

2 garis preparation dosis ngalangi lisan

Tablet, kapsul, granules

15 milyar kapsul (tablet / sachets)

Blister, botol, tas

Penicillins preparation Oral workshop 2

2 garis preparation dosis ngalangi lisan

Tablet, kapsul, granules

10 milyar kapsul (tablet / sachets)

Blister, botol, tas

 

Umum Generic Obat Factory - NCPC New Preparation Branch Factory

Workshop

P line roduction

D wangun osage

C apacity

P jinis ackaging

tanduran Pólit kanggo preparation lisan

Non β lactam antibiotik line preparation lisan

Tablet, kapsul

120 yuta tablet / kapsul

blister

bengkel produk Onkologi

baris produksi Onkologi

Tablet, kapsul

545 yuta tablet / kapsul

blister

solusi Oral

50 yuta botol

10ml

injeksi

12 yuta bokor

5ml, 7ml, 10ml, 20ml geber

wêdakakêna Lyophilized kanggo injeksi

7.2 yuta bokor

5ml, 7ml, 10ml, 20ml geber

bengkel produk Health-care

baris produksi Healthcare

Tablet, kapsul hard, granules, wêdakakêna, kapsul alus, solusi lisan

6,8 milyar kapsul (tablet / sachets)

Blister, botol, tas

bengkel preparation Oral

baris produksi solusi Oral

solusi Oral

6 yuta botol

20ml , 50ml , 100 ml

kapsul Soft line produksi

kapsul Soft

100 yuta kapsul

packing aluminium pindho

Granules line produksi

granules

500 yuta tas

tas

Tablet kapsul line produksi

Tablet kapsul

2 milyar tablet, 2 milyar kapsul

Blister (ngemot aluminium-plastik lan aluminium), botol

bengkel preparation resik

Mripat irungnya line produksi

irungnya mripat lan preparation Ophthalmic

33,6 yuta botol

5ml, babak botol 10ml; 8ml, 15ml-aturan baku wangun botol

wêdakakêna resik kanggo produksi baris injeksi

wêdakakêna resik kanggo injeksi

50 yuta bokor

 

7ml, kaca 10ml tabung vial

baris produksi injeksi resik

injeksi volume cilik

150 yuta ampoules

2 ml, 5ml, 10ml, 20ml ampoule

wêdakakêna Lyophilized kanggo line injeksi

wêdakakêna Lyophilized kanggo injeksi

100 yuta bokor

3ml, 5ml, 7ml, 10ml vial

 

Cephalosporin Factory - NCPC Hebei Huamin Pharmaceutical Co., Ltd.

Cephalosporin Factory-- NCPC Hebei Huamin Pharmaceutical Co., Ltd.       
baris produksi wangun dosis kapasitas jinis Packaging
18 garis produksi resik kanggo wêdakakêna kanggo injeksi, 10 kang garis produksi Bosch Jerman wêdakakêna kanggo injeksi 900 yuta bokor 7ml, 10ml, 12ml, 15ml, 20ml, 25 ml, 50ml geber
8 garis produksi kalebu garis Pack blister Jerman Uhlmann, Italia IMA, Jerman Mediseal Kapsul / Tablet / Granular 3.5 milyar kapsul / 900 yuta Tablet / 100 yuta tas Blister, botol, tas

WhatsApp Online Chat !