нашиот капацитет

Пеницилин фабрика - NCPC Северна најдобар гранка фабрика

Работилница

P roduction линија

D форма OSAGE

C apacity

P тип ackaging

Пеницилини Стерилни Подготовка Работилница 1

10 стерилни линии за производство прашок за инјектирање

прашок за инјектирање

600 милиони ампули

7 мл, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25ml завесата 

Пеницилини Стерилни Подготовка Работилница 2

8 стерилни линии за производство прашок за инјектирање

прашок за инјектирање

400 милиони ампули

7 мл, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25ml завесата 

Пеницилини орална подготовка работилница 1 

2 орална подготовка линии цврста дозирна

Таблети, капсули, гранули

15 милијарди капсули (таблети / кесички)

Блистер, шише, торба

Пеницилини орална подготовка работилница 2

2 орална подготовка линии цврста дозирна

Таблети, капсули, гранули

10 милијарди капсули (таблети / кесички)

Блистер, шише, торба

 

Заеднички генерички лекови фабрика - NCPC Нов Подготовка гранка фабрика

Работилница

P roduction линија

D форма OSAGE

C apacity

P тип ackaging

Polit фабрика за орална подготовка

Не- β лактамски антибиотик орална подготовка на линија

Таблети, капсули

120 милиони таблети / капсули

блистер

Онкологија работилница производ

Онкологија линија за производство

Таблети, капсули

545 милиони таблети / капсули

блистер

перорален раствор

50 милиони шишиња

10ml

инјектирање

12 милиони ампули

5ml, 7 мл, 10ml, 20ml завесата

Лиофилизиран прашок за инјектирање

7,2 милиони ампули

5ml, 7 мл, 10ml, 20ml завесата

Здравствена заштита на производот работилница

Здравството линија за производство

Таблети, капсули, гранули, прав, меки капсули, орален раствор

6,8 милијарди капсули (таблети / кесички)

Блистер, шише, торба

Орална подготовка работилница

производна линија орален раствор

перорален раствор

6 милиони шишиња

20ml , 50ml , 100ml

Меки капсули линија за производство

меки капсули

100 милиони капсули

Двоен алуминиум пакување

Гранули линија за производство

гранули

500 милиони вреќи

торба

Таблети и капсули линија за производство

Таблети и капсули

2 милијарди таблети, 2 милијарди капсули

Блистер (содржи алуминиум-пластика и алуминиум), шише

Стерилна подготовка работилница

Капки за очи линија за производство

капки за очи и офталмолошки подготовка

33,6 милиони шишиња

5 ml, 10 ml шише круг; 8ml, 15ml неправилни-облик на шишето

Стерилниот прашок за производство на вбризгување на линија

Стерилниот прашок за инјектирање

50 милиони ампули

 

7 мл, шишенце 10ml стаклена цевка

линија за производство стерилни инјектирање

Мали инјектирање волумен

150 милиони ампули

2ml, 5ml, 10ml, 20ml ампула

Лиофилизиран прашок за инјектирање линија

Лиофилизиран прашок за инјектирање

100 милиони ампули

3ml, 5ml, 7 мл, шишенце 10ml

 

Цефалоспорин фабрика - NCPC Хебеј Huamin фармацевтска копродукции, Ltd

Цефалоспорин Factory-- NCPC Хебеј Huamin фармацевтска копродукции, Ltd       
линија за производство форма на дозата капацитет тип пАКУВАЊЕ
18 стерилни линии за производство прашок за инјектирање, од кои 10 се линии за производство на Германија Бош прашок за инјектирање 900 милиони ампули 7 мл, 10ml, 12ml, 15ml, 20ml, 25ml, 50ml завесата
8 производствени линии вклучуваат блистер пакување линии на Германија Uhlmann, Италија IMA, Германија Mediseal Капсули / таблети / грануларен 3,5 милијарди капсули / 900 милиони таблети / 100 милиони вреќи Блистер, шише, торба

WhatsApp Online Chat !