Нашиот тим

Пеницилин фабрика - NCPC Северна најдобар гранка фабрика

111

Hao Ruixia

Главен менаџер

13503208231@163.com

222

Андреј Су

Директор на бизнис центар.

ncpcsu@163.com

333

Лидија Луо

Раководител на Експорт Одд

ncpc_lydia@163.com

444

Симон Пенг

Висок менаџер на Експорт Одд

simonpengbo@vip.163.com

555

Џејсон Чанг

Висок менаџер на Експорт Одд

13106519777@163.com

666

Тој Heven

Висок менаџер на Експорт Одд

ngy139@126.com

777

Zoey Ли

Менаџер на продажба на Експорт Одд

19933016658@189.cn

Цефалоспорин фабрика - NCPC Хебеј Huamin фармацевтска копродукции, Ltd

Лиу Rongliang

 Rongliang Лиу

Заменик генерален директор

Генералниот директор на Бизнис Центар

lrl@ncpchm.com

Ванг Ruicheng

Ruicheng Ванг

Директорот на Internationg трговија

wrc@ncpchm.com

13931121521@163.com

лето

лето

Директорот на Формулација надворешна трговија

hj@ncpchm.com,

hujuan632@sina.com

Алис

Алис

Менаџер за продажба на Формулација Forein трговија

sn@ncpchm.com

hmsunnan@126.com

Том

Том

Менаџер за продажба на Формулација Forein трговија

yjy@ncpchm.com

hmyujiye@126.com

Заеднички генерички лекови фабрика - NCPC Нов Подготовка гранка фабрика

1111

Лиу Shulin

Главен менаџер

liushulin@vip.163.com   

постар инженер

Д-р во Шенјанг фармацевтска универзитет

МБА во Тијанџин универзитет

2222

Сем Јан

Раководител на Експорт Одд

samyan0929@163.com

3333

Jemily оде

Директорот на BD и лиценцирање

jemilyji@163.com

4444

богата Гао

Директор на OEM

924127780@qq.com

5555

Daisy Даи

Директор на РА

zlbgjzc@126.com

66666

Сара Јанг

Менаџер за продажба

908213909@qq.com


WhatsApp Online Chat !