Што можеме да направиме

за-us11 (1)

Ние можеме да понудиме подолу за меѓународниот пазар:

регистрација и продажба на сопствени Лебл лекови  

производство договор за готови Главен маркетинг директор на лекови

производство клинички примерок договор

Во и надвор лиценцирање

производство ПРУ договор

Кооперативна регистрација

Линија за производство заедничко вложување и соработка

Во комбинација со регистрација API

Оригинална опрема производство OEM


WhatsApp Online Chat !