• Fabrika cephalosporin NCPC Huamin mund të ofrojë produkte EU-GMP
  • Penicilinat profesional fabrikë NCPC North mirë mund të ofrojë të gjitha produktet penicilinat
  • NCPC New Përgatitja mund të ofrojë generics përbashkëta, të tilla si anti-MRSA, Onkologjisë, imunoshtypes dhe etj

Një pasion për mjekësi më të mirë

Vend i bukur për të punuar,

Vend i madh për të marrë kujdes

  • huabeizhiyao2 (1) (1)

Rreth nesh

North China Pharmaceutical Co, Ltd ishte projekti kryesor ndërtimin e planit të parë pesë-vjeçare, ajo ka filluar për të përgatitur në vitin 1953 dhe hyri në veprim në vitin 1958. Deri në fund të vitit 2014, NCPC Grupi kishte asete totale prej 18 miliardë juan , më shumë se 20.000 të punësuar dhe më shumë se 40 degë apo subsidiaries.Northbest Fabrika, Huamin Fabrika e Re Fabrika Përgatitja si më e madhe 3 e 10 ndërmarrjeve shtyllë përkasin grupit NCPC, kanë plotësisht linjat e prodhimit nga intermediates, TV, për të përfunduar drogë, mund të prodhojë penicilina me cilësi të lartë, cefalosprinës, dhe droga të përbashkëta gjenerike përfshirë imunosupresantët dhe jo antibiotikët β-lactam, tani janë duke kërkuar partnerë dhe shpërndarësit në të gjithë botën.

Na kontaktoni për më shumë informacion ose të rezervoni një takim
Mëso më shumë
WhatsApp Online Chat !