Rreth nesh

huabeizhiyao2 (1)

North China Pharmaceutical Co, Ltd ishte projekti kryesor ndërtimin e planit të parë pesë-vjeçare, ajo ka filluar për të përgatitur në vitin 1953 dhe hyri në veprim në vitin 1958. operacionin e saj komerciale përfundoi historinë kineze të antibiotikëve në varësi të importeve. Ajo ishte vatër e industrisë së re farmaceutike të Kinës dhe të njohur si "Djali i madh për mjekësi të Republikës Popullore të Kinës". markë NCPC ishte e njohur si markë Kinë famshme në kohën më të hershme në Kinë, dhe një nga pesë markave më të vlefshme lartë kinez industriale zgjedhur nga Forbes. Ne kemi nderin për të fituar "ndërmarrje të shkëlqyer i Programit të Menaxhimit të Cilësisë National Group", "Advanced Ndërmarrja e Programit të menaxhimit të cilësisë totale Kombëtare", "Ndërmarrja Excellent e Menaxhimit Kombëtar të Cilësisë", "Cilësia Benchmarking Ndërmarrja" etj Për decades'development, tona produktet e mbulojnë një shumëllojshmëri të gjerë të zonave terapeutike, duke përfshirë anti-infeksion, kardiovaskulare, anti-tumor, agjent imunosupresive, sistemin nervor, sistemin e tretjes, sistemi i frymëmarrjes, përgatitjen syrit dhe etj në listën renditjen e "Top 500 markave më të vlefshme kineze" që e ka nxjerrë nga World brand Lab në vitin 2017, North China Pharmaceutical Co, Ltd me 16.385 miliardë markë rangun e vlerës në ballë të ndërmarrjeve kimike farmaceutike.

Deri në fund të vitit 2014, NCPC Grupi kishte asete totale prej 18 miliardë juan, më shumë se 20.000 të punësuar dhe më shumë se 40 degë apo subsidiaries.Northbest Fabrika, Huamin Fabrika dhe Re Fabrika Përgatitja si 3 më i madh i 10 ndërmarrjeve shtyllë përkasin grupit NCPC , kanë plotësisht linjat e prodhimit nga intermediates, TV, për të përfunduar droga, mund të prodhojë penicilinë me cilësi të lartë, cefalosprinës, dhe droga të përbashkëta gjenerike përfshirë imunosupresantët dhe jo antibiotikët β-lactam, tani janë duke kërkuar partnerë dhe shpërndarësit në të gjithë botën.


WhatsApp Online Chat !