Kapaciteti ynë

Penicillin Factory - NCPC North mirë Factory Branch

punishte

P roduction vija

D formë Osage

C i kapacitetit

P type ackaging

Penicilinat workshop preparat sterile 1

10 linjat e prodhimit sterile për pluhur për injeksion

pluhur për injeksion

600 milionë shishe

7ml, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25ml veli 

Penicilinat workshop preparat sterile 2

8 linjat e prodhimit sterile për pluhur për injeksion

pluhur për injeksion

400 milionë shishe

7ml, 8ml, 10ml, 12ml, 18ml, 20ml, 25ml veli 

Penicilinat workshop preparat Oral 1 

2 linja orale përgatitjen e dozimit solid

Tableta, kapsula, granula

15 bilion kapsula (tableta / sachets)

Flluskë, shishe, qese

Penicilinat workshop preparat Oral 2

2 linja orale përgatitjen e dozimit solid

Tableta, kapsula, granula

10 bilion kapsula (tableta / sachets)

Flluskë, shishe, qese

 

Common Generic Droga Factory - NCPC New Përgatitja Branch Factory

punishte

P roduction vija

D formë Osage

C i kapacitetit

P type ackaging

bimë polit për përgatitjen oral

Jo- β laktamit antibiotik vijën përgatitjen oral

Tableta, kapsula

120 milion tableta / kapsula

flluskë

workshop Oncology produkt

Linja Oncology prodhimi

Tableta, kapsula

545 milion tableta / kapsula

flluskë

zgjidhja oral

50 milion shishe

10ml

injeksion

12 milion shishe

5 ml, 7ml, 10ml, mbulesën 20ml

pluhur liofilizuar për injeksion

7.2 milion shishe

5 ml, 7ml, 10ml, mbulesën 20ml

workshop Health-kujdes produkt

Linja e prodhimit të kujdesit shëndetësor

Tableta, kapsula të forta, granula, pluhur, kapsula të buta, zgjidhje oral

6.8 bilion kapsula (tableta / sachets)

Flluskë, shishe, qese

workshop oral preparat

Prodhimi zgjidhje Oral linjë

zgjidhja oral

6 milionë shishe

20ml , 50ml , 100ml

kapsula të buta linjë prodhimi

kapsula të buta

100 milionë kapsula

paketim të dyfishtë alumini

Granula linjë prodhimi

granula

500 milion çanta

çantë

Tableta, kapsula Linja e prodhimit

Tableta, kapsula

2 bilion tableta, 2 bilion kapsula

Blistër (përmbajnë alumini-plastike dhe alumini), shishe

workshop steril preparat

Pika sy linjë prodhimi

pika sy dhe përgatitja syrit

33.6 milionë shishe

5ml, 10ml shishe rrumbullakët; 8ml, shishe 15ml parregullt-formë

pluhur steril për prodhimin e linjës injeksion

pluhur steril për injeksion

50 milion shishe

 

7ml, qelqi 10ml tub shishkë

Prodhimi injeksion steril linjë

injeksion vëllim i vogël

150 milionë ampula

2ml, 5 ml, 10ml, ampulë 20ml

pluhur liofilizuar për linjë injeksion

pluhur liofilizuar për injeksion

100 milionë shishe

3ml, 5 ml, 7ml, shishkë 10ml

 

Cephalosporin Factory - NCPC Hebei Huamin Pharmaceutical Co., Ltd.

Cephalosporin Factory-- NCPC Hebei Huamin Pharmaceutical Co., Ltd.       
linja e prodhimit Forma e dozimit kapacitet lloj paketimi
18 linja sterile prodhimit për pluhur për injeksion, 10 të cilave janë linja Bosch prodhimit të Gjermani pluhur për injeksion 900 milionë shishe 7ml, 10ml, 12ml, 15ml, 20ml, 25ml, 50ml veli
8 linjat e prodhimit të përfshijë flluskë linjat paketë e Gjermania Uhlmann, Itali IMA, Gjermania Mediseal Kapsula / Pllakat / grimcuar 3.5 miliardë Kapsula / 900 milion Pllakat / 100 milion çanta Flluskë, shishe, qese

WhatsApp Online Chat !