Cfarë mund të bëjmë

rreth-us11 (1)

Ne mund të ofrojmë më poshtë për tregun ndërkombëtar:

Vet-lable droga regjistrimi dhe shitjet  

prodhimin Kontrata për drogë përfunduar CMO

Mostra klinike prodhimit të kontratës

Brenda dhe jashtë licencimit

Prodhimi MAH kontratë

regjistrimi Kooperativa

linjë prodhimi të përbashkët dhe bashkëpunim

Regjistrimi i kombinuar me API

Original Equipment Prodhimi OEM


WhatsApp Online Chat !