• pabrik Cephalosporin NCPC Huamin bisa nyadiakeun produk EU-GMP
  • Penicillins profésional pabrik NCPC North Best bisa nyadiakeun sakabéh produk Penicillins
  • NCPC Persiapan Anyar bisa nyadiakeun generics umum sapertos Anti persÃ, Onkologi, Immunosuppressants jeung sajabana

A Passion Pikeun Kedokteran Leuwih alus

Tempat hébat kana Gawé,

Tempat hébat pikeun nampa Kamanusaan sarta Studi

  • huabeizhiyao2 (1) (1)

Tentang Kami

Kalér Cina Pharmaceutical Co., Ltd. éta proyek pangwangunan konci tina Plan Lima-Taun Kahiji, ieu dimimitian nyiapkeun taun 1953 sarta angkat ka operasi di 1958. Nepi ka tungtun taun 2014, NCPC Grup miboga total aset 18 milyar yuan , leuwih ti 20.000 pagawé sarta leuwih ti 40 cabang atawa subsidiaries.Northbest Kilang kitu, Huamin Kilang kitu na Factory Persiapan Anyar salaku panggedena 3 ti 10 pausahaan tulang tonggong milik group NCPC, kudu lengkep garis produk ti antara, API, mun réngsé narkoba, tiasa ngahasilkeun pénisilin tinggi kualitas, cephalosporin, jeung ubar generik umum kaasup immunosuppressants sarta antibiotik non β-lactam, ayeuna néangan mitra jeung distributor sakuliah dunya.

Contact us kanggo inpo atawa buku pasini
Diajar deui
WhatsApp Online Chat !