Tentang Kami

huabeizhiyao2 (1)

Kalér Cina Pharmaceutical Co., Ltd. éta proyek pangwangunan konci tina Plan Lima-Taun Kahiji, ieu dimimitian nyiapkeun taun 1953 sarta angkat ka operasi di 1958. operasi komérsial Her réngsé sajarah Cina antibiotik gumantung impor. Manéhna nu hotbed industri farmasi Cina anyar jeung dipikawanoh salaku "putra cikal keur ubar tina Républik Rahayat Cina". brand NCPC ieu dipikawanoh salaku brand kawentar Cina wanoh pangheubeulna di Cina, sarta salah sahiji Top lima merek industri Cina paling berharga dipilih ku Forbes. Urang kudu ngahargaan meunang "perusahaan Alus tina Program Grup Manajemén Quality Nasional", "Advanced perusahaan tina Program Management Nasional Jumlah Quality", "perusahaan Alus Manajemén Quality Nasional", "Quality Benchmarking perusahaan" na jsb Pikeun decades'development, kami produk nutupan rupa-rupa wewengkon terapi, kaasup anti infeksi, cardiovascular, anti tumor, agén immunosuppressive, sistim saraf, sistim digésti mah, sistem engapan, préparasi ophthalmic jeung sajabana Dina daptar ranking tina "Top 500 merek Cina Kalolobaan berharga" nu dikaluarkeun ku Dunya brand Lab di 2017, North Cina Pharmaceutical Co., Ltd. kalawan 16,385 milyar brand nilai rank di forefront tina usaha farmasi kimiawi.

Nepi ka tungtun taun 2014, NCPC Grup miboga total aset 18 milyar yuan, leuwih ti 20.000 pagawé sarta leuwih ti 40 Cabang atawa subsidiaries.Northbest Kilang kitu, Huamin Kilang kitu na Factory Persiapan Anyar salaku 3 panglobana tina 10 usaha tulang tonggong milik group NCPC , kudu lengkep garis produk ti antara, API, mun réngsé narkoba, bisa ngahasilkeun pénisilin tinggi kualitas, cephalosporin, jeung ubar generik umum kaasup immunosuppressants sarta antibiotik non β-lactam, ayeuna néangan mitra jeung distributor sakuliah dunya.


WhatsApp Online Chat !